Formex !


Hejsan!
Hoppas allt är bra med er mina vänner tänk att idag är det en månad sedan det var julafton iden går fort nu.Har kommit igång med mitt pluggande nu och den här vecka har jag nog suttit samman lagt 18 timmar och det är tänkt att man pluggar 20 timmar i veckan så det är ju inte helt fel. I fredags började min första lediga dag, så nu kommer jag att köra minst 8 timmars plugg fredagar och några timmar på söndagar+ en till vardagskväll så ska jag väl hinna bli klar till sommaren har jag tänk.
Men min första lediga fredag tillbringade jag på Formex mässa och oj vad mycket spännande jag såg och många trevliga människor stötte jag på, och nu har det börjat gro en ide som jag hade förnågra år sedan och som jag nog ska kunna kombinera med min utbildning när den är klar :)
En hel del fina och inspirerande montrar besökte jag i allafal här kommer lite bilder.


miljögården

fina krukor

härliga tavlor

Galge

Djungel tema
turkost 

Ernst monter

snyggt o enkelt

Ernst in action

underbara mynte
Mer bilder kommer i morron. Idag så var vi och testade den nya semlan nutella choklad god men lite sött blev det.
Nu ska jag njuta en stund i soffan innan det är dax för sängen.
Kram Annika

Kommentarer