Nytt år


Hej!
Det duggar glest mellan inläggen här på bloggen, men nu har vi ialla fall ett nytt år med nya utmaningar. jag har haft en skön jul ledighet på 2veckor som var välbehövlig men nu är jag igång och jobbar igen och denna vecka är sista veckan jag jobbar må-fr för from nästa vecka är jag ledig fredagar för att plugga :). Helgen som gick var mycket umgänge med familj o släkt, på lördagen var i Järna och firade min pappa som fyller år idag, och igår var vi på tacos lunch hos äldsta sonen och hade barnbarnsmys och delade ut julklappar eftersom dom var sjuk runt jul. Under min julledighet så gjorde jag iordning mina hattaskar.

före:
Efter:
Jag målade locken med chalk paint färg granite och klädde lådorna med handtryckt papper som jag beställt på nätet.
Jag håller just nu på att måla denna klocka som vi har haft liggandes i vårt källarförråd, har inte haft någon bra plats för den men nu kommer den att sitta på väggen i matrummet.

en gammal bild men så här ser den ut före

målning pågår

Här är den målad i chalk paint pure vit imorron ska den sättas ihop så då ska jag visa hur den ser ut uppsatt.
Nu ska jag mysa i soffan en stund innan det är dax för sängen.
kram Annika
Kommentarer

Skicka en kommentar