Mycket att fira


Hejsan!
Hur mår ni där ute har ni klarat er från förkylningar och dyl, själv har jag varit hemma denna vecka med huvudvärk, snuva och lite feber men nu har det vänt så skönt att känna sej pigg igen. Igår så fick jag äntligen papper på att jag nu har startat mitt företag, det namn jag hade önskat blev inte godkänt för det liknade ett annat tydligen men det blev mitt 4 :e allternativ och det blir nog bra tror jag, så nu sitter jag och spånar på lite loggor så vi får se hur det blir. Men namnet blev iallafall
Annika Andersson Design 
 Så ska jag väl så småning om få till en hemsida med, min tanke med detta företag är att även starta en webb shop och även sälja mina uppdrag inom homestaging mm.
Idag firar vi även att sonen fyller 23år jösses vad åren rullar på tycker inte det var länge sedan man själv var så gammal, bara  7-8 årsedan -blink!!
Snart ska vi mumsa på lite blåbärs paj och vaniljsås tårtan får vänta till lördag då vi ska ha lite kalas för honom och hans bror som fyllde 30 i söndags, och på lördag ska vi fira mamma som fyller 75 år så det är mycket kalas nu.
kram Annika
 

Kommentarer