Skriva skriva


God kväll!
Nu har vi kommit in i februari månad och snön vi fick ijanuari har försvunnit vilket jag tycker är skönt, och vilken skillnad det har blivit med ljuset på eftermiddagarna det gillar jag. Jag har nu börjat med mina lediga fredagar som jag ska ägna tid till att plugga på och änså länge går det hur bra som helst ,har satt en tid mellan 8-16 som jag ska plugga men så klart går det att ändra om jag behöver uträtta ett ärende. Har lämnat in en lektion i veckan det var mycket skriva  men tror det blev bra, så igår satte jag igång med en ny lektion "Lär känna bostadsmarknaden" här går man igenom mäklare, styla hem mm, Så det blev 8timmar i går och lika många idag man får passa på när maken är bort rest över helgen. Annars lunkar dagarna på här med jobb och pyssel, vi har haft ganska lugnt på jobbet de 2 sista veckorna då barnen haft feber och förkylda så det är väl inte konstigt att man själv börjar känna sej snorig och trött. På pyssel fronten har jag gjort om en gammal Ikea pall som vi haft vid olika målnings projekt, alltså inte så snygg att ha framme. Så med lite chalk paint färg fick den nytt liv och får nu stå framme.
så här såg den ut som betsad
efter

så nöjd
Imorron kommer bilder på klockan som jag målade om för en tid sedan och även skrivbordet ska jag ju visa. Men nu är det snart dax att bänka sej framför teven och titta på melodifestivalen.
Skön kväll önskar jag er mina vänner.
kram Annika

Kommentarer