Tick tack....

Hejsan!
Idag är det en grå disigdag jag har mest skrotat runt och kurerat min förkylning som är på gång, så idag tog jag en paus från pluggandet och hittade lite bilder på nätet målarbok för vuxna , en sida där man gratis kunde skriva ut bilder har ju varit sugen på detta ett tag så jag provar dessa innan jag köper den riktiga målar boken.
Som jag lovade igår skulle jag ju visa det färdiga resultatet av klockan som jag målade för en tid sedan, så här blev den jag har målat med chalk paint Pure white och inte vaxat utan vill ha den matta kritvita färgen. Och fungerar gör den också efter att ha legat i källaren i flera år.
före
efter

detalj
Som sagt så ser man alla detaljer på ett annat sätt nu när den är vit. Nu ska jag ta och börja planera middagen här hemma det blir sista rätten från vår City gross matkasse, Bara att hoppas att maken kan fixa ugnen som inte ville starta i fredags.
Kram Annika

Kommentarer