Kalas


Hej!
Så har vi nu kommit in i April och som vanligt har det varit lite si och så med inlägg här, desto fler på instagram. Jag har varit hemma och vårdat min hosta och halsont sedan i onsdags ,och har fått hostmedicin från doktorn så jag ska kunna få sova. Och mitt i denna förkylning med trötthet så skulle jag även fixa för min födelsedag som var igår, men jag har gjort lite förberedelser varje dag så det blev inte så mycket att fixa samma dag. Jag gjorde två smörgåstårtor och två tårtor med karemelliserad mjölk på digistivebotten och grädde, bär på toppen.

Det blev fullt hus med släkten som åt
med stor aptit. jag fick även fina blommor
och ett paket som innehöll en helikopter flygning över Stockholm, det kommer att bli himla skoj, flög för många årsedan men då endast 10 min i trosa. Idag har jag bara tagit det lugnt och läst lite tidningar och vilat mig en del.


lite blomgrupp
rosa orkidee
en stor vit orkidee
flygturOch att fylla 50 gick ju bra det med, fast det känns lite konstigt att man har blivit så "Gammal" när man känner sig som 35 år :) och är ju inte äldre än man gör sig.


Kram Annika

Kommentarer

  1. Grattis!
    Hoppas det är bra med hosta och hals.
    Önskar lycka till med de högtflygande planerna.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar