Längtar

hotell poolen

Hej på er !
 Vilket tråkigt vår väder vi har så här i mitten på april, värmen vill inte riktigt komma. Men vad gör det när vi åker till Grekland om 4 dagar och får njuta av detta hotell. Det blir en resa på 5 dagar med yoga på morgonen och mysigt umgänge med våra vänner som åker med. Där nere ska jag njuta av sol, god mat och dryck, och bara var. Vi kommer att vara där i 5 dagar och efter det så hoppas jag att det blir lite varmare här hemma.
härlig relax del

När vi kommer hem så väntar en leverans från Ikea :), vi har nämligen tänkt göra om lite här hemma ovanligt va :). Det Rum/hall som vi har ligger mellan 2 rum och är mer som en passage, tidigre hade vi här en chiffonje som vi fick såld förra helgen. Eftersom ingen av oss satt här så ofta och jobbade kände vi att rummet bara stod outnyttjat, så nu ska det bli en Walkincloset till oss istället. Men vi kommer inte att bygga någon vägg utan sätter upp ett draperi bara och bakom kommer vi att ha massor av förvaring med hyllorna Ivar.


Vi har även sålt en röd kontorsstol och ett tungt kassaskåp så dom pengarna får sponsra hyllorna. Annars rullar dagarna på här förfullt och jag håller just nu på med en lektion i Wabi sabi i min kurs , ett mycket spännande och roligt ämne tycker jag.
Nu ska vi ta och starta grillen och sen blir det filmkväll och mys resten av söndagen.
kram Annika

Kommentarer