Fortfarande semester


Hej på er!

Känns som om bloggen har kommit i glömska en tid, men jag kikar in i dag och skriver lite tänkte jag. Just nu har jag semester och har hunnit avverka 3 veckor redan och nu återstår 2 veckor så skönt. Vädret tycker jag har varit toppen även om det ett tag var väldigt varmt. Vi var på en tripp till en jätte mysig liten ö utanför Orust som heter Gullholmen där tillbringade vi vår tid i en vecka. Bara latade oss , njöt av och god mat och spelade spel på kvällarna, jag hann också med att plugga lite mellan varven.
Gullholmen
En liten tripp till Trosa har vi också hunnit med, alltid lite nostalgi att åka dit eftersom vi bodde där i 10 år, men mycket har ändrat si sen dess.

Trosa
Imorgon ska jag visa vad jag gjorde igår lördag som var något av det roligaste jag gjort på länge.....

Kram Annika

Kommentarer