Helikopter tur över Stockholm

Hejsan!
Som jag skrev igår så skulle jag berätta vad som hände i helgen, äntligen så var det dags för min 50 års present nämligen en helikopter tur över Stockholm, första inbokningen tidigare i somras blev inställd på grund av dåligt väder, men i lördags var det dax. Det var bland det häftigaste jag gjort på länge, först när jag fick syn på den lilla helikoptern tänkte jag hjälp!! så lite men det gick snabbt över när jag väl satt där. Den hade plats för 4 personer inkl piloten , men vi var bara 2 passagerare. Oj vad man såg långt och så vackert Stockholm var ovanifrån. Här kommer lite bilder från min tur.
Helikoptern

Slottet


Stor kryssningsbåt 

Globen
Kan verkligen rekomendera er att göra detta. Nu ska jag starta upp dagen med att vara lite nyttig och gå en lång prommenad innan jag tar mig an tvätten mm.
Kram Annika

Kommentarer