Snart Jul


Hejsan där ute i julstirret!
Insåg just att det var såå längesedan som jag var här inne och skrev något, varken tiden eller lusten har inte funnits där fullt ut, men jag har kickat in hos er andra ibland.Här har hösten rullat på fort som bara den med jobb, plugg och lite ledigt emellan åt. I oktober var vi på en 5 dagars resa till Grekland och bara njöt med goda vänner och åt och drack gott. Jag har också fortsatt mitt nya liv som sockerfri och har så varit i snart ett halv år utan några problem, har inte haft något sug efter godis eller liknande så har jag även gått ner 8 kg bara med att ta bort socker, mitt nästa steg är att utesluta det vita mjölet mer eftersom det är den stora boven när det gäller blodsockerhöjning. Jag håller fortfarande på med mitt pluggande till inredare & homestagekonsult det går sakta men säkert fram åt även om det tar tid då jag inte har haft möjligheten med en ledig dag i veckan som jag hade i våras.
Iår skippar vi allt vad jul heter och har rest till Malta där vi nu befinner oss sedan i lördags, här ska vi bara vila, njuta av att ha semester och slippa julstressen så skönt i 2 härliga veckor. Vädret just nu är ganska blåsigt och det regnar till och från men det gör inte så mycket vi har turen att bo i en stor lägenhet med 3 rum och kök och kan laga all vår mat själva.
köks delen

ett av sovrummen med eget badrum

vardagsrummet

kvällsbild från balkongen

Så jag kommer att passa på att plugga lite då och då och läsa tidningar, gå promenader och åka på sevärd heter när vi känner för det.
Hoppas ni int stressar för mycket nu där hemma utan stannar upp och njuter av dagen och nuet också.
kram Annika

Kommentarer