fredag 25 mars 2016

Glad påsk !


Hejsan!
Tänk att det redan är påsk och mars är snart slut, men våren vill inte riktigt komma än. Vi har haft ganska kallt hela mars men hoppas att april vill bjuda på lite värme. Det är ialla fall skönt med en lång helg efter en hård arbetsvecka med många sjuka på jobbet, här hemma firar vi inte påsken på något speciellt sätt, har tagit in lite påskris och några kycklingar står framme men det är allt. Har tänkt plugga lite under helgen och så ska jag måla soffbords skivan som har fått fläckar som inte går bort, också kanske en och annan godis bit slinker ner.
hoppas att ni alla får en skön påsk helg.
kram Annika

onsdag 9 mars 2016

Ett halvt år


Hejsan mina vänner!
Tänk vad ljust och härligt det har blivit på morgonen och kvällen nu, jag älskar detta ljus mycket enklare att komma upp. Dagarna här rullar på som vanligt och det är blandat med jobb och plugg, jag är så glad att jag har mina lediga fredagar som jag kan sitta och plugga på, jag har verkligen haft själv disciplin och pluggat dessa lediga dagar. och så känner jag mej mer utvilad när jag har tre dagars helger. Den här helgen får vi se hur mycket plugg det blir eftersom jag och maken ska på långweekend till Uppsala och bara ha det bra.
Idag är det exakt 6 månader sedan vi var tvungna att  det jobbiga beslutet och låta vår lilla katt Ebba somna in efter 15 år hos oss, det känns  som det var längesedan men samtidigt inte, men det var ett rätt beslut vi tog.
Här låg hon mest sista tiden i lill husses  rum vid balkong dörren.
en av de sista bilderna
 Och sova på de mest konstiga ställen här hemma.
en dam som gillade att sova på väskor
kram Annika