söndag 17 april 2016

Längtar

hotell poolen

Hej på er !
 Vilket tråkigt vår väder vi har så här i mitten på april, värmen vill inte riktigt komma. Men vad gör det när vi åker till Grekland om 4 dagar och får njuta av detta hotell. Det blir en resa på 5 dagar med yoga på morgonen och mysigt umgänge med våra vänner som åker med. Där nere ska jag njuta av sol, god mat och dryck, och bara var. Vi kommer att vara där i 5 dagar och efter det så hoppas jag att det blir lite varmare här hemma.
härlig relax del

När vi kommer hem så väntar en leverans från Ikea :), vi har nämligen tänkt göra om lite här hemma ovanligt va :). Det Rum/hall som vi har ligger mellan 2 rum och är mer som en passage, tidigre hade vi här en chiffonje som vi fick såld förra helgen. Eftersom ingen av oss satt här så ofta och jobbade kände vi att rummet bara stod outnyttjat, så nu ska det bli en Walkincloset till oss istället. Men vi kommer inte att bygga någon vägg utan sätter upp ett draperi bara och bakom kommer vi att ha massor av förvaring med hyllorna Ivar.


Vi har även sålt en röd kontorsstol och ett tungt kassaskåp så dom pengarna får sponsra hyllorna. Annars rullar dagarna på här förfullt och jag håller just nu på med en lektion i Wabi sabi i min kurs , ett mycket spännande och roligt ämne tycker jag.
Nu ska vi ta och starta grillen och sen blir det filmkväll och mys resten av söndagen.
kram Annika

söndag 3 april 2016

Kalas


Hej!
Så har vi nu kommit in i April och som vanligt har det varit lite si och så med inlägg här, desto fler på instagram. Jag har varit hemma och vårdat min hosta och halsont sedan i onsdags ,och har fått hostmedicin från doktorn så jag ska kunna få sova. Och mitt i denna förkylning med trötthet så skulle jag även fixa för min födelsedag som var igår, men jag har gjort lite förberedelser varje dag så det blev inte så mycket att fixa samma dag. Jag gjorde två smörgåstårtor och två tårtor med karemelliserad mjölk på digistivebotten och grädde, bär på toppen.

Det blev fullt hus med släkten som åt
med stor aptit. jag fick även fina blommor
och ett paket som innehöll en helikopter flygning över Stockholm, det kommer att bli himla skoj, flög för många årsedan men då endast 10 min i trosa. Idag har jag bara tagit det lugnt och läst lite tidningar och vilat mig en del.


lite blomgrupp
rosa orkidee
en stor vit orkidee
flygturOch att fylla 50 gick ju bra det med, fast det känns lite konstigt att man har blivit så "Gammal" när man känner sig som 35 år :) och är ju inte äldre än man gör sig.


Kram Annika