söndag 26 juni 2016

Varmt

                         

Hej!
Vilka härliga varma dagar vi har haft, man får nästan en känsla av att vara utomlands. Midsommar afton firades först på ett mysigt ställe här som heter koppartorp där var det dans runt stången och fika . På kvällen var vi hem till några goda vänner på middag, vi var inte hemma förrän ca 02,00. Resten av helgen har varit lugn och skön. Nu ska jag njuta av kvällen som är kvar och ladda upp för en ny arbetsvecka, det är inte många kvar nu.
Kram Annika

fredag 24 juni 2016

Midsommar

Hej!
Så har vi kommit till midsommaraftonen och idag är det exakt ett halvår kvar till jul :(. Jag hoppas att ni alla får en härlig dag och mycket sol, just nu har vi mulet här men hoppas att det blir bättre framåt dagen. Vi ska först på ett firande här i närheten på en hembyggdsgård sedan är vi hembjudna på middag hos några vänner.
Kram Annika

tisdag 7 juni 2016

Längesedan

                               
Hejsan!
Nu var det väldigt längesedan jag var här inne och skrev och mycket har hänt undertiden. I april var vi till Grekland på en yoga resa med några vänner och bodde hur lyxigt som helst, god mat och mycket sol o bad blev det. sen så har vi fixat iordning vårat Walking closet rum, och det blev så himla bra och nu har man bra översikt på sina kläder. Vi har även hunnit med en weekend i Stockholm och gått på massage kurs på Axelsons vilket var jättekul och gav mer smak. Det som hägrar mest just nu är ju semester som blir o några veckor , då ska vi bla åka till Orust på en digitalfri vecka inga datorer eller paddor ska med utan vi ska bara njuta av lugnet och ledigheten. Kommer nog att ta med lite plugg uppgifter tror jag iallafall, på tal om det så har jag lämnat in Wabi sabi och håller nu på med färgsättning 2 som är riktigt roligt. Nu ska jag fortsätta att njuta av den sköna sommar kvällen på balkongen en stund till.
kram Annika