Evigheter sedan!


Hej!
Nu var det väldigt längesedan jag var här inne och skrev, vintern och våren har rullat på som vanligt, Jobbat och haft många härliga och spännande saker på gång på fritiden, träffat båda gamla och nya bekanta. Just nu har jag semester i härliga 5 veckor och har redan avverkat en helt fantastiskt resa till Frankrike på tu man hand med maken. Vi har ätit gott , solat, badat och haft underbara lata dagar. Och jag har även bestämt mig för att ha paus från Facebook och Instagram denna semester och hittills  har det gått bra (11 dagar), måste erkänna att det är väldigt skönt att inte hela tiden slö surfa på FB. Här kommer lite bilder från vår första semester vecka.

utsikt från hotellet

Slöar vid poolen

solmogna aprikoser var gott till frukost

Jag på kvälls promenad 

vi hittade många fina snäckor
Ett litet urval av bilder från vår resa. resten av semestern kommer vi att gör små dagsturer och ta dagen som den kommer. Och kanske blir jag flitigare att skriva här då jag inte är så mycket på Fb och IG.
Önskar er alla en toppen skön sommar måndag.
kram Annika

Kommentarer