Lite energi boost i höst mörkretGodmorgon denna gråa och regniga onsdag, sedan jag började äta vegetarisk mat så har det blivit viktigt att se till att jag får i mig vitaminer och mineraler och i våras beställde jag hem en sån analys för att se om jag hade någon brist. Så enkelt och smidigt bara gå till provtagningen och lämna blod och inom ett par timmar fick jag dom första svaren, det var även kolesterol,sköldkörtel,sockerprov, njur o lever värden. De flesta såg bra ut medan socker låg lite högt igen men det är bara att ta tag i det igen.
Spirulina shots

 För en tid sedan testade jag spirulina för första gången och jag kan ju inte påstå att det var särskilt gott, lite som att dricka dy men det ska innehålla massor av nyttigheter av mineraler och vitaminer och även vara bra för bla leder så det är värt att testa.

Hoppas att ni får en fin onsdag trots det lite mörka höstiga vädret, själv ska jag göra mig iordning för att åka till jobbet efter att ha varit sjuk i en vecka.
kram Annika

Kommentarer