Tänk att jag vågade !!

Hejsan!
Så var det äntligen fredag igen och en oplanerad helg står för dörren, maken är på kurs i Stockholm så jag har lite egen tid igen, så vi får se vad jag hittar på och nästa helg är det min tur att fara iväg på kurs. I tisdags gjorde jag något som jag har velat gör i flera år men inte vågat nämligen att tatuera mig !
Jag och en jobbar kompis tog modet till oss och slog slag i saken, vi hade pratat om att gå tillsammans i  ett års tid och nu var det dax. Jag var först ut och väldigt nervös men det var inte alls så farligt det brände lite och stacks men inte mer och det tog bara en kvart, han som gjorde det var super duktig.
så här blev det.

för mig symboliserar detta märke oändlig kärlek. Nu ska det får läka ordentligt och i mars/april planerar jag att göra nästa i ryggslutet. Men velar mellan två stycken.....

alternativ 1

alternativ 2
men det är ju ett tag kvar så jag hinner ju bestämma mig.
Kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar