Länge sedan och stolprojekt

 Hejsan!

Oj vad länge sen jag skrev något här snart 2 år sedan och mycket har hänt sen sist , inte minst ute i vår värld som blivit annorlunda på många sätt. Men men det ska jag inte älta här, just nu har jag semester och är inne på min andra vecka av 4. I år hade vi inga större planer på vad vi skulle göra utan tar dagen som den kommer och hemestrar vilket passar mig bra, vi ska dock på en kort tur till brådkoms kanal boende vid göta kanal och bo där en vecka.

När jag är ledig så börjar min kreativa hjärna gå på hög varv och en av dessa ideer tänker jag visa idag. För en tid sedan ändrade vi om här hemma och avvecklade vårt matrum vilket resulterade i ett matbord och ett antal stolar blev över vad göra ?

Borden blev 2 arbetsbord ( kommer bild en annan dag) och 3 av 6 stolar har vi nu sågat av ryggstöden på och vips så har vi pallar istället mycket smart tycker jag. Så nu ska penseln fram och måla 2 av dom svarta den andra får vara som den är.

Så här såg den ute före 😊
Och här efter att sågen varit framme 😋Hade tänkt först att sy överdrag men dessa hade jag hemma så det får duga så länge tills jag skaffat nya i en mer passande färg.

Det var allt för idag så kul att komma igång med bloggen igen och hoppas att det håller i sig.

kram Annika

Kommentarer